Fem Circ Social

 

Com fem circ social?

Desenvolupem i executem projectes de Circ Social. Fomentem la integració social i la cooperació mitjançant l'aprenentatge i la practica del circ, i l'expresió artistica. Fomentem valors intrinsecs del circ: disciplina, cohesió, constància, tenacitat, creativitat, cooperació, cooeducació, confiança mútua, habilitat, paciencia, inclusió, diversitat.

Objectius:


  Promoció de la sensibilitat artística de la ciutadania

  Foment de la interculturalitat

  El Circ, trobada, intercanvi i cohesió social

  Coeducació amb genere a traves del circ

  Creació de nous públics

  Fem cultura als barris

  A SabaCirc disenyem, planifiquem i executem projectes de circ social amb colaboració amb institucions amb entitats, i també amb profesionals

  Organitzadors del Festival de Circ Social de Sabadell

  Hem col·laborat amb el diseny del Pla d’Impuls del Circ Social de la Generalitat de Catalunya

Benvinguts al Circ Social !

Mitjançant el Circ treballem valors per a la convivencia i la millora de la qualitat de vida de les persones i les relacions. Els valors que treballem amb les tècniques de circ son: la inclusió social, la cooperació, la convivencia, els límits, l’equilibri, la millora de les emocions a traves del riure i de les habilitats. També l’empodrament de les persones mes vulnerables a través del circ.

SabaCirc és un colectiu que aglutina artistes de circ, musics, artistes plàstics, voluntaris i colaboradors, i altres persones interesades en els nostres projectes.