El Petit Circ d’en Tonet a l’Escala

Diari de Sabadell. 27 de juny de 2017
Març 22, 2020

La pasada setmana vam realitzar taller de circ al Centre Especial d’Educació Secundaria de Sabadell—XALEST—

El dia 28/12/2020 El Petit Circ dEn Tonet, acudira al Teatre de l'escala. Dintre del programa del Nadal Magic de la localitat per a les Festes de Nadal.

” En Tonet, el mosso de pista que escombra cada dia el petit Circ. Surt com cada dia però avui s’ha despistat i ha sortit abans de que els artistes actuin. Al trobar el públic en viu i en directe es veu atrapat per l’energia del públic i amb la necessitat de jugar amb tots els estris que es troba a sobre l’escenari. Corda, monocicle, cadira, plat xinès, escombra, maquillatge, kariokes….amb tants i tants anys escombrant el circ ha après el domini diverses habilitats. Amb el nas del pallasso, una petita dosi d'improvisació, i el joc amb el públic s’ho passa genial. Finalment el miratge acaba i en Tonet ha de tornar a escombrar el circ….. com cada dia !. . Música en directe amb guitarra, piano, efectes i acompanyament musical durant tot l’espectacle. dia: 28/12/2020 hora : 17.00 i 19.00 hores. Podeu reservar les entrades a la web de l'Ajuntament. http://www.lescala.cat/ca/agenda/magianadal28d/_id:2140/

Comments are closed.