El Poder del Riure. Barcelona

Dia Mundial del Circ a Sabadell
Gener 8, 2020
Espectacle camins escolars a Canovelles
Gener 10, 2020

L’ 1 i 2 de Juny de 2017 a l’Aula Magna de la Universistat de Barcelona hem asistit a la Taula Rodona “El poder del riure”, amb dues taules rodones sobre l’humor i el riure amb clowns com Tortell Poltrona, Caroline Dream, Alain Vigneau, Cristi Garbo, Merche Ochoa, Ricardo Cornelius, Loco Brusca i Albert Vinyes.

L’ 1 i 2 de Juny de 2017 a l’Aula Magna de la Universistat de Barcelona hem asistit a la Taula Rodona “El poder del riure”, amb dues taules rodones sobre l’humor i el riure amb clowns com Tortell Poltrona, Caroline Dream, Alain Vigneau, Cristi Garbo, Merche Ochoa, Ricardo Cornelius, Loco Brusca i Albert Vinyes.


el poder del riure

Comments are closed.