Festival de Circ Social 2017

SabaCirc portarà espectacles als barris de la ciutat amb el CIRCUS bus de la TUS
Maig 21, 2017
La Vanguardia
Maig 22, 2017

A la primera edició, el Festival de Circ Social de Sabadell es va realitzar entre el 27 de Juny i el 2 de Juliol, en aquest dies va conseguir reunir mes de 3000 persones, entre públic y asistents als talers i als espais de debat.

A la primera edició, el Festival de Circ Social de Sabadell es va realitzar entre el 27 de Juny i el 2 de Juliol, en aquest dies va conseguir reunir mes de 3000 persones, entre públic y asistents als talers i als espais de debat.

Durant aquest cinc dies, a Sabadell s van organitzar espectacles de circ i d’art escéniques en sis barris singulars de la ciutat (La Creu de Barberà, Els Merinals, Ca n’Oriac, Can Puiggner, el Centre y Can Deu) on es concentra bona part de la població inmigrantr, i particulament, bona part de la població d’etnia giatan. Es va organitzar també una taula debat sobre el circ social, a la Biblioteca del Nord, per tal que enitats especializades i actors d’interes tractaren els reptes socials i les oportunitats de treball als barris prenent com a base el circ social i les arts escèniques, com a motor de transfomació social.

A més de les activitats descrites, es van organitzar tallers oberts al públic: un per coneixer i practicar el parkour, i l’altre com a trobada de clowns i pallass@s.

El Festival de circ social de Sabadell 2017 en números:


  • 1250 persones van participar als tallers.
  • 7 entitats i 15 agentes socials van acudir als espais de debat.
  • Més de 23 artistes van actuar a la ciutat de Sabadell.
  • Comments are closed.